If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aбе катализаторите. Личи си, че вече си на друга вълна
Давай отворения. Ти сам каза, че на CF2 не се следи всеки цилиндър, а са на двойки. Един пин е образно казано - казах го ясно, че бобините работят в паралел, без разминаване, каквото има при 7.3.1.
Не ми се пише сега, защото и без тва имам достатъчно занимавки. Закачи един осцилоскоп на ЦФ2 и раздай газта до лютеницата и ще разбереш какво ти говоря Има разлика и в началната точка на искрата и в продължителността. Най-добре да се убедиш сам в това обаче. Действай
Не ми се пише сега, защото и без тва имам достатъчно занимавки. Закачи един осцилоскоп на ЦФ2 и раздай газта до лютеницата и ще разбереш какво ти говоря Има разлика и в началната точка на искрата и в продължителността. Най-добре да се убедиш сам в това обаче. Действай
Има като мениш оборотите, то е ясно. Но няма разлика във времето му двете бобини. Те работят в паралел при CF2, нищо, че са на отделни транзистори
Ох, тук не можем се разбра. Нали исчистихме основното. Да сложим край
Точно основното на мен лично не ми стана ясно. А именно дали 2 бобини се управляват паралелно или индивидуално. Ако е вярно това, което твърдиш за индивидуалното управление, не каза нищо за този мой пост.
Точно основното на мен лично не ми стана ясно. А именно дали 2 бобини се управляват паралелно или индивидуално. Ако е вярно това, което твърдиш за индивидуалното управление, не каза нищо за този мой пост.
М1.5.5 - работят в синхрон две по две,
М7.3.1 - поотделно всяка за себе си - това е по-новото управление на TS - CF3, по-изчистено от недостатъци
Comment